Robots

Depalletiseerrobot IRB 660

Deze installatie werd opgebouwd om autobanden te depalletiseren om een bandendrukcontrole uit te voeren en om de banden voor te bereiden op transport naar de Audifabriek te Vorst.
Bekijk de foto’s

Batterijsorteermachine

Vennens E.M.I. ontwikkelde een batterijsorteermachine om het sorteerproces van oud metaal een pak te vereenvoudigen.
Bekijk de foto’s

transportsystemen

Gemaakte transportsystemen

Bekijk hier enkele projecten die we doorheen de jaren hebben verwezenlijkt.
Bekijk de foto’s

Inspectielijn

Samen met de klant zocht Vennens E.M.I. naar een geknipte oplossing om verse soep in potjes van 500 ml te inspecteren op eventuele metaaldeeltjes.
Bekijk het project

MACHINEBOUW

Chocoladevormlijn

Vennens E.M.I ontwikkelde een Mouleerlijn op maat om snel kleine badges vormen te vullen en voor te bereiden op de volgende stap in het productieproces. Deze productielijn werd specifiek ontworpen voor de productie van pralines.
Bekijk het project

Aanpassing om producten via vacuüm of perslucht door te geven

Bij vennens E.M.I. ontwierpen we een draaikoppeling waardoor we door middel van een perslucht grijper of een vacuüm zuignap, een voorwerpen vast kunnen nemen en onbeperkte kunnen laten roteren.

Door het flexibele ontwerp is het bij montage mogelijk deze te voorzien voor een perslucht of vacuüm doorvoer.

Door het inwendig kanaal, krijgen we op het roterende kop van de unit een perslucht of vacuüm aansluiting en zijn we onbeperkt in het maximum aantal rotaties.
Bekijk het project

Beter lotnummers graveren

Problemen oplossen geeft ons bij Vennens E.M.I. heel veel voldoening. Klanten met problemen of mankementen aan hun huidig transportsysteem helpen we dan ook graag uit de nood!
Bekijk het project

FABRIEKEN

Ontwikkelingen van de installatie

Voor de klant Milho BVBA Veevoeders hielpen wij bij de ontwikkelingen van de installatie voor de productie van Milhomix Veevoeders.

Wij kunnen uw hierbij van dienst zijn met adviezen en partners,
om een complete productie lijn neer te zetten waar alle onderdelen onder één projectleiding en aanspreekpunt samen komen en een overkoepelende communicatie tussen de onderdelen wordt gebouwd.