Werkwijze

1

Voorbereiding

Eerste gesprek

Aangezien we bij Vennens E.M.I. houden van een persoonlijke aanpak, maak je rechtstreeks een afspraak met de zaakvoerder, Kristof Vennens. Tijdens dit gesprek toetst hij met jou al je noden en wensen af. Met jouw inbreng aan ideeën en onze ervaring en expertise komen we dan samen tot een duurzame en rendabele oplossing op maat.

3D-ontwerp

Na een vruchtbaar eerste gesprek zetten we je ideeën om in een uitgewerkt 3D-ontwerp. Dit ontwerp nemen we dan grondig met je door. Zo weten we zeker dat alles naar wens is. Het is voor ons belangrijk dat we volledig op dezelfde golflengte zitten, zowel bij het uittekenen van volledige productielijnen of nieuw te ontwerpen machines als bij het integreren van aangekocht materiaal.

Uitwerking details

Op basis van een eventueel aangepast en door jou goedgekeurd 3D-ontwerp gaan we de details van het project uitwerken. Door het project goed voor te bereiden en ervoor te zorgen dat bv. alle boorgaten al aanwezig zijn, garanderen we een vlotte montage en een onberispelijke werking.

2

Prototype

Assemblage

Automatisering is een belangrijke stap met een grote impact op je bedrijf. Daarom gaan we het gedetailleerde ontwerp eerst zelf assembleren vooraleer we tot installatie overgaan. Dit is de beste manier om te zien of alle details goed zijn uitgewerkt en we alles vlot aan elkaar kunnen schakelen.

Testen

Natuurlijk gaan we na een eerste assemblage alles grondig testen. We leveren alles pas af nadat het geheel grondig en succesvol werd getest. Zo’n test is de perfecte gelegenheid om nog eventuele verbeteringen aan te brengen. Jouw oplossing op maat moet immers kwalitatief en rendabel zijn!

3

Installatie

Installatie

Na de assemblage, het grondig testen en de evaluatie van jouw oplossing, zorgen we voor het vervoer van je transportband of productielijn. We hebben de juiste transportmiddelen om dit veilig, snel en efficiënt te doen. Zo zijn er geen discussies achteraf.

Vervoer

Na het transport van je product garanderen onze experts een naadloze installatie van je product. We keren niet terug voor we alles hebben getest en voor we met zekerheid weten dat alles naar behoren functioneert. Ook voor het onderhoud kun je achteraf natuurlijk terecht bij onze professionals.